Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El programa Internet Segura us anima a sumar-vos al Safer Internet Day

Posted on 30/01/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Cartell d'Internet Segura pel Dia de la Internet Segura 2019
El programa Internet Segura us anima a sumar-vos al Safer Interent Day, for Internet Segura. 2019. Licence: Tots els drets reservats

D'aquí fins al 5 de febrer, dia en què se celebra el Dia de la Internet Segura (Safer Internet Day), el programa de la Generalitat de Catalunya per sensibilitzar en ciberseguretat anirà oferint consells i materials per celebrar aquesta diada. Ho farà sota el lema 'Fem una Internet més segura. A Internet, fem equip'. Convida a tots els Punt TIC a sumar-s'hi i formar part d'aquest equip.

"La seguretat a Internet té un caràcter transversal i és necessari que hi hagi el màxim d’actors implicats per aconseguir una Internet millor". Amb aquest convenciment, Internet Segura fa una crida a centres educatius, biblioteques, Punt TIC... perquè participin en la diada. Des del programa els oferiran materials i recursos i faran difusió de les activitats que s'organitzin.

Serà una campanya amb molta presència a les xarxes socials. A les etiquetes de la diada mundial (#SID2019 i #SaferInternetDay), la iniciativa catalana afegeix dues més: #DiaInternetSegura i #FemEquip. A través d'aquestes, anirà fent difusió de les accions que es duguin a terme.

INSAFE/INHOPE impulsa el Safer Internet Day, amb el suport de la Comissió Europea, des de l'any 204. L'objectiu és promoure un ús segur i positiu de les tecnologies digitals, especialment entre infants i joves. El lema d'enguany és 'Junts per una Internet millor'.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.