Cartell d'Internet Segura pel Dia de la Internet Segura 2019
El programa Internet Segura us anima a sumar-vos al Safer Interent Day. Autor: Internet Segura. 2019. Licencia: Todos los derechos reservados.

"La seguretat a Internet té un caràcter transversal i és necessari que hi hagi el màxim d’actors implicats per aconseguir una Internet millor". Amb aquest convenciment, Internet Segura fa una crida a centres educatius, biblioteques, Punt TIC... perquè participin en la diada. Des del programa els oferiran materials i recursos i faran difusió de les activitats que s'organitzin.

Serà una campanya amb molta presència a les xarxes socials. A les etiquetes de la diada mundial (#SID2019 i #SaferInternetDay), la iniciativa catalana afegeix dues més: #DiaInternetSegura i #FemEquip. A través d'aquestes, anirà fent difusió de les accions que es duguin a terme.

INSAFE/INHOPE impulsa el Safer Internet Day, amb el suport de la Comissió Europea, des de l'any 204. L'objectiu és promoure un ús segur i positiu de les tecnologies digitals, especialment entre infants i joves. El lema d'enguany és 'Junts per una Internet millor'.