Premios Somos Digital 2019
El termini per participar en els Premis Somos Digital és el 27 de febrer. Author: Somos Digital. 2019. License: All rights reserved.

Aquesta convocatòria pot ser una gran oportunitat per reconèixer la tasca que realitzen les persones dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC. Segur que sentiu molta admiració per alguns companys i companyes de la xarxa, oi? Doncs ara és el moment de fer valdre la tasca que desenvolupen i la seva trajectòria. Fins al 28 de febrer, els/les podeu nominar!

Els premis compten amb tres categories:

  1. Ciutadania Digital: En aquesta categoria es reconeixerà i premiarà l'esforç realitzat per professionals o voluntaris/àries en l'ús de la tecnologia per al creixement personal i professional de la ciutadania.
  2. Detectar Talent: L'objectiu d'aquesta categoria és reconèixer les actuacions dutes a terme per professionals o persones voluntàries que hagin significat l'aflorament del talent innovador i emprenedor mitjançant estratègies i/o suport TIC.
  3. Inclusió Digital: Es reconeixerà l'aportació de persones amb una trajectòria vital i professional destacada en el camp de la inclusió social a través de les tecnologies de la informació i la comunicació.

S'hi poden presentar persones físiques que resideixin en territori espanyol. Les candidatures poden ser presentades per persones físiques, entitats sense ànim de lucre o institucions públiques, però no pels propis candidats o candidates. Les candidatures es podran enviar a través d'aquest formulari fins al 28 de febrer de 2019.

Els premiats/des es donaran a conèixer el 21 de març, en una cerimònia que se celebrarà en el marc de la II Trobada de Dinamitzadors de Telecentres, que tindrà lloc a la localitat de Port del Rosari (Fuerteventura). Rebran un diploma de reconeixement i un regal tecnològic.