Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Somos Digital vol reconèixer les persones dinamitzadores i voluntàries que apoderen la ciutadania en les TIC

Publicat el 11/01/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Premios Somos Digital 2019
El termini per participar en els Premis Somos Digital és el 27 de febrer, per Somos Digital. 2019. Llicència: Tots els drets reservats

L'Asociación Comunidad de Redes de Telecentros ara es diu Somos Digital i convoca la primera edició dels Premios Somos Digital. El certamen vol reconèixer les persones que, des de l'acció professional o el voluntariat, desenvolupen projectes d'apoderament ciutadà de les tecnologies, d'aflorament del talent o de treball per a la inclusió social utilitzant les TIC. Termini: 28 de febrer.

Aquesta convocatòria pot ser una gran oportunitat per reconèixer la tasca que realitzen les persones dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC. Segur que sentiu molta admiració per alguns companys i companyes de la xarxa, oi? Doncs ara és el moment de fer valdre la tasca que desenvolupen i la seva trajectòria. Fins al 28 de febrer, els/les podeu nominar!

Els premis compten amb tres categories:

  1. Ciutadania Digital: En aquesta categoria es reconeixerà i premiarà l'esforç realitzat per professionals o voluntaris/àries en l'ús de la tecnologia per al creixement personal i professional de la ciutadania.
  2. Detectar Talent: L'objectiu d'aquesta categoria és reconèixer les actuacions dutes a terme per professionals o persones voluntàries que hagin significat l'aflorament del talent innovador i emprenedor mitjançant estratègies i/o suport TIC.
  3. Inclusió Digital: Es reconeixerà l'aportació de persones amb una trajectòria vital i professional destacada en el camp de la inclusió social a través de les tecnologies de la informació i la comunicació.

S'hi poden presentar persones físiques que resideixin en territori espanyol. Les candidatures poden ser presentades per persones físiques, entitats sense ànim de lucre o institucions públiques, però no pels propis candidats o candidates. Les candidatures es podran enviar a través d'aquest formulari fins al 28 de febrer de 2019.

Els premiats/des es donaran a conèixer el 21 de març, en una cerimònia que se celebrarà en el marc de la II Trobada de Dinamitzadors de Telecentres, que tindrà lloc a la localitat de Port del Rosari (Fuerteventura). Rebran un diploma de reconeixement i un regal tecnològic.

Et pot interessat també

Premis Somos-Digital
Publicat el 10/01/2022
0
JdIS i SteamonEdu 2022
Publicat el 21/12/2021
0
La presència de la JdIS a les xarxes socials
Publicat el 13/12/2021
0
Persones dinamitzadores a la JdIS 2021
Publicat el 13/12/2021
0
La JdIS 2021 es va celebrar en format híbrid
Publicat el 13/12/2021
0