Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Girona Emprèn i l'Òmnia Girona fomenten la impressió 3D entre els projectes emprenedors

Posted on 24/12/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Cartell per difondre la col·laboració entre l'Òmnia Girona i Girona Emprèn
Girona Emprèn i l'Òmnia Girona fomenten la impressió 3D entre els projecte emprenedors, for Ajuntament de Girona. Licence: Tots els drets reservats

Les persones emprenedores assessorades pel servei Girona Emprèn tenen ara l'opció de formar-se en disseny i impressió 3D i fer servir les impressores 3D de l'Òmnia Plataforma Educativa. L’objectiu és fomentar i impulsar la innovació, així com facilitar l’accés a les eines de fabricació digital a projectes emprenedors.

El Punt Òmnia, situat al Centre Cívic Onyar, disposa actualment de dues impressores 3D, a través de les quals promou la creació digital entre la ciutadania. Ara, a més a més, ha iniciat una col·laboració amb Girona Emprèn, el servei municipal de suport a la creació d'empreses, per tal de posar aquest nou equipament a l'abast de les persones emprenedores.

Les persones que es troben en fase d’iniciació d’un projecte i que necessiten fer un prototip del disseny de productes que estan elaborant podran sol·licitar rebre formació i suport de l'Òmnia. Les impressions seran gratuïtes, sempre que no passin d’una determinada dimensió.

En el marc d'aquesta col·laboració, es preveu poder organitzar algun taller pràctic dirigit a persones emprenedores que vulguin iniciar-se en el disseny i la fabricació digital.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.