Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Oferiu una hora de programació a infants i joves!

Posted on 21/11/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Participants d'una edició prèvia de 'L'Hora del Codi'
'L'Hora del Codi' se celebra arreu del món del 3 al 9 de desembre de 2018, for Hour of Code. Licence: Tots els drets reservats

Això és el que proposa la iniciativa 'L'Hora del Codi' (Hour of Code). Impulsada per l'organització sense afany de lucre Code.org, pretén promoure la informàtica entre infants i joves, oferint una activitat de programació entre el 3 i el 9 de desembre, tot coincidint amb la Setmana Educativa de les Ciències de la Computació.

'L'Hora del Codi' és un moviment global, que arriba a desenes de milions d'estudiants en més de 180 països. Qualsevol persona, en qualsevol lloc del món pot organitzar una 'hora del codi': professorat de centres educatius, educadors/ores extraescolars, dinamitzadors/ores, ens locals, empreses, persones voluntàries, famílies, etc. Ara per ara, hi ha registrats més de 121 mil esdeveniments, 655 dels quals a l'Estat espanyol.

La idea és organitzar activitats de programació durant tot el mes de desembre, encara que moltes de les accions se centraran en la setmana del 3 al 9 de desembre, ja que, se celebra la Setmana Educativa de les Ciències de la Computació. Us animeu a participar-hi organitzant una activitat al vostre Punt TIC?

La iniciativa ofereix diferents recursos a les persones que vulguin organitzar una activitat en el marc de 'L'Hora del Codi'. Així, compta amb un vídeo introductori, tutorials i guies. Els tutorials estan disponibles en més de 30 idiomes i no es necessita experiència per organitzar una trobada.

'L'Hora del Codi' està organitzada per Code.org, una organització sense ànim de lucre dedicada a promoure la participació en les Ciències de la Computació a escoles i instituts, amb una especial atenció a incrementar el nombre de dones i alumnes de col·lectius minoritaris que aprenen a programar.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.