Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La 5a Setmana de la Co-innovació del Baix Llobregat se celebra del 5 a l'11 de novembre

Posted on 02/11/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
La 5a Setmana de la Co-innovació del Baix Llobregat se celebra del 5 a l'11 de novembre
La 5a Setmana de la Co-innovació del Baix Llobregat se celebra del 5 a l'11 de novembre, for Setmana de la Co-innovació del Baix Llobregat

Es tracta d'un esdeveniment anual que pretén reunir organitzacions amb i sense ànim de lucre, persones emprenedores i el públic en general durant una setmana de diàleg i interacció, per aconseguir aflorar iniciatives innovadores ciutadanes a la comarca.

La Setmana de la Co-innovació del Baix Llobregat arriba a la seva cinquena edició. Tindrà lloc del 5 a l'11 de novembre, amb esdeveniments a diferents municipis de la comarca.

La iniciativa està impulsada per la Xarxa d'Innovació Social del Baix Llobregat, formada per CoBoi, Sant Feliu Innova, la Fundació Ciutat de Viladecans, Innobaix, l’Ajuntament del Prat de Llobregat, l’Ajuntament de Gavà, l’Ajuntament de Sant Joan Despí i el Citilab de Cornellà.

La 5a Setmana de la Co-innovació vol visibilitzar totes aquelles accions innovadores que es treballen al territori, que estan potenciant la innovació a la comarca, aquelles que implementen idees que transformen la societat.

Serà una setmana amb esdeveniments educatius en xarxa, amb conferències, tallers, presentacions d’eines i dinàmiques sobre les competències. Des de la Xarxa d'Innovació Social del Baix Llobregat conviden a participar-hi a totes les persones que vulguin sumar les seves iniciatives, experiències o eines, a compartir i co-innovar al Baix Llobregat.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.