La 5a Setmana de la Co-innovació del Baix Llobregat se celebra del 5 a l'11 de novembre
La 5a Setmana de la Co-innovació del Baix Llobregat se celebra del 5 a l'11 de novembre. Autor: Setmana de la Co-innovació del Baix Llobregat.

La Setmana de la Co-innovació del Baix Llobregat arriba a la seva cinquena edició. Tindrà lloc del 5 a l'11 de novembre, amb esdeveniments a diferents municipis de la comarca.

La iniciativa està impulsada per la Xarxa d'Innovació Social del Baix Llobregat, formada per CoBoi, Sant Feliu Innova, la Fundació Ciutat de Viladecans, Innobaix, l’Ajuntament del Prat de Llobregat, l’Ajuntament de Gavà, l’Ajuntament de Sant Joan Despí i el Citilab de Cornellà.

La 5a Setmana de la Co-innovació vol visibilitzar totes aquelles accions innovadores que es treballen al territori, que estan potenciant la innovació a la comarca, aquelles que implementen idees que transformen la societat.

Serà una setmana amb esdeveniments educatius en xarxa, amb conferències, tallers, presentacions d’eines i dinàmiques sobre les competències. Des de la Xarxa d'Innovació Social del Baix Llobregat conviden a participar-hi a totes les persones que vulguin sumar les seves iniciatives, experiències o eines, a compartir i co-innovar al Baix Llobregat.