Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Dones en la indústria tecnològica: Capgirant estereotips

18/10/2018
de 09:30 a 11:30
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Cartell en anglès del diàleg 'Dones en la indústria tecnològica: Capgirant estereotips'
Dones en la indústria tecnològica: Capgirant estereotips. Source: Mobile World Capital. Licence: Tots els drets reservats

Del 15 al 21 d'octubre té lloc a Barcelona Ciutat Oberta Biennal de pensament. En el marc d'aquesta, el dia 18 es realitzarà un diàleg al voltant del paper de les dones en la indústria tecnològica. Serà a les 9.30 hores, a l'Edifici MediaTIC.

La indústria tecnològica és, avui dia, territori masculí. Hi ha poques dones i encara menys en posicions directives. La bretxa de gènere, resultat del baix índex de noies que trien estudiar carreres de ciència i tecnologia, es reconeix cada vegada més com un problema que ha de ser abordat tant pel sector públic i privat com pels responsables polítics.

Ja existeixen iniciatives que ja treballen per fomentar l'apoderament de les dones en la indústria tecnològica i en el diàleg 'Dones en la indústria tecnològica: Capgirant estereotips' se'n donaran a conèixer algunes d'aquestes. Una d'elles és la convocatòria internacional per apoderar les dones en la indústria tecnològica de la Mobile World Capital i l'Ajuntament de Barcelona. En aquest esdeveniment, s'anunciaran els projecte guanyadors de la convocatòria.

El diàleg comptarà amb la participació de Cheryl Miller Van Dyck, directora fundadora de l'Institut de Lideratge Digital; Eva Fabry, directora del Centre Europeu de Dones i Tecnologia; Francesca Bria, responsable de Tecnologia i Innovació Digital de l'Ajuntament de Barcelona i Therese Jamaa, gerent general de GSMA. Estarà moderat per Carina Lopes, gerent del Programa d-LAB del Mobile World Capital. Serà en anglès.

Detalls del curs

Date: 
Thursday, 18 October, 2018 - 09:30 to 11:30
Place:
Cibernàrium - Edifici MediaTIC
C/ Roc Boronat, 117 Barcelona

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.