Cartell en anglès del diàleg 'Dones en la indústria tecnològica: Capgirant estereotips'
Dones en la indústria tecnològica: Capgirant estereotips.

La indústria tecnològica és, avui dia, territori masculí. Hi ha poques dones i encara menys en posicions directives. La bretxa de gènere, resultat del baix índex de noies que trien estudiar carreres de ciència i tecnologia, es reconeix cada vegada més com un problema que ha de ser abordat tant pel sector públic i privat com pels responsables polítics.

Ja existeixen iniciatives que ja treballen per fomentar l'apoderament de les dones en la indústria tecnològica i en el diàleg 'Dones en la indústria tecnològica: Capgirant estereotips' se'n donaran a conèixer algunes d'aquestes. Una d'elles és la convocatòria internacional per apoderar les dones en la indústria tecnològica de la Mobile World Capital i l'Ajuntament de Barcelona. En aquest esdeveniment, s'anunciaran els projecte guanyadors de la convocatòria.

El diàleg comptarà amb la participació de Cheryl Miller Van Dyck, directora fundadora de l'Institut de Lideratge Digital; Eva Fabry, directora del Centre Europeu de Dones i Tecnologia; Francesca Bria, responsable de Tecnologia i Innovació Digital de l'Ajuntament de Barcelona i Therese Jamaa, gerent general de GSMA. Estarà moderat per Carina Lopes, gerent del Programa d-LAB del Mobile World Capital. Serà en anglès.

Cuando

Donde

Cibernàrium - Edifici MediaTIC
C/ Roc Boronat, 117
08018