Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Colectic engega noves càpsules formatives sobre comunicació social

Posted on 05/10/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Il·lustració sobre Internet i eines 2.0
Colectic engega noves càpsules formatives sobre comunicació social, for Pixabay. Licence: sense restriccions conegudes de drets d'autor (Flickr)

Des de Colectic animen les entitats del Tercer Sector a apostar per la comunicació social. Així, els mesos d'octubre i novembre ofereixen càpsules formatives en línia sobre canals de comunicació persona a persona, infografies, creació de materials atractius de formació i difusió, i comunicació 2.0 per a entitats.

Tots els cursos estan reconeguts pel Pla de Formació de l'Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya i s'impartiran a través de l'aula virtual d'aquest. Les formacions no tenen un horari tancat, per tal que l'alumnat pugui seguir-los adaptant-los a les seves necessitats.

Nous canals de comunicació persona-a-persona

T’expliquem com utilitzar la missatgeria instantània com a canal de comunicació entre la teva entitat i les persones vinculades a aquesta.

El curs es desenvoluparà del 22 d'octubre al 4 de novembre de 2018. Requerirà una dedicació de 5 hores i tindrà un cost de 5 euros.

Més informació i inscripcions

Infografies: visualització de dades, transparència i qualitat

Una imatge diu més que 1.000 paraules! A més, presentar la informació de forma gràfica i estructurada ajuda a interpretar-la. En aquest curs treballarem amb eines digitals i gratuïtes per crear infografies, grafismes o cartells en línia i aprendrem com difondre’ls.

El curs es desenvoluparà del 22 d'octubre a l'11 de novembre de 2018. Requerirà una dedicació de 12 hores i tindrà un cost de 10 euros.

Més informació i inscripcions

Creació de materials atractius de formació i difusió

Aplicacions de composició i maquetació, retoc d’imatges o bancs de recursos són algunes de les possibilitats que tenim al nostre abast per fer que els materials i campanyes de la nostra entitat siguin més atractius.

El curs es desenvoluparà del 29 d'octubre a l'11 de novembre de 2018. Requerirà una dedicació de 6 hores i tindrà un cost de 5 euros.

Més informació i inscripcions

Comunicació 2.0 per a entitats

Perquè la comunicació de la nostra entitat sigui efectiva cal una mica de planificació. T’expliquem els secrets de la comunicació digital i les xarxes socials i t’ajudem a crear el pla de comunicació de la teva associació.

El curs es desenvoluparà del 29 d'octubre al 25 de novembre de 2018. Requerirà una dedicació de 20 hores i tindrà un cost de 15 euros.

Més informació i inscripcions

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.