Icones comunicació 2.0
Comunicació 2.0 per a entitats.

Des de Colectic animen les entitats del Tercer Sector a apostar per la comunicació social. Així, els mesos d'octubre i novembre ofereixen càpsules formatives en línia sobre canals de comunicació persona a persona, infografies, creació de materials atractius de formació i difusió, i comunicació 2.0 per a entitats.

Tots els cursos estan reconeguts pel Pla de Formació de l'Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya i s'impartiran a través de l'aula virtual d'aquest. Les formacions no tenen un horari tancat, per tal que l'alumnat pugui seguir-los adaptant-los a les seves necessitats.

El curs 'Comunicació 2.0 per a entitats' es desenvoluparà del 29 d'octubre al 25 de novembre de 2018. Requerirà una dedicació de 20 hores i tindrà un cost de 15 euros.  La inscripció ja està oberta.

Programa

  1. La Web 2.0, el Pla de Comunicació i la terminologia utilitzada. El significat del concepte web 2.0 i com ha aconseguit influir en les eines de comunicació d'Internet. També parlarem del Pla de Comunicació i farem un breu repàs a la terminologia relacionada amb les xarxes socials i les eines 2.0.
  2. El procés de planificació. Com definir els objectius a l'hora de comunicar, mitjançant les eines 2.0 i les xarxes socials. També detectar altres objectius col·laterals. Ens centrarem en les xarxes socials i les eines 2.0 més utilitzades i els tipus d'usuaris que les utilitzen.
  3. Les accions a realitzar. La importància de l'estil de redacció i com elaborar un bon contingut. Eines de "Community Manager" més adients per publicar continguts a les diferents xarxes socials i eines 2.0. Mitjançant diferents eines gratuïtes, coneixeràs quines són les etiquetes i paraules claus més adients perquè acompanyin el contingut a les xarxes socials.
  4. Avaluació, indicadors i estadístiques. Quines són les dades que hem d'analitzar? Eines gratuïtes per mesurar les accions que has realitzat prèviament. Mitjançant aquestes eines podràs valorar l'estratègia que has utilitzat i si has arribat als objectius establerts.

When

Where

Colectic SCCL
C/ dels Salvador, 8 baixos
08001