Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Comunicació 2.0 per a entitats

Des del 29/10/2018 - 09:00
fins el 25/11/2018 - 00:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Icones comunicació 2.0
Comunicació 2.0 per a entitats. Font: Pixabay. Llicència: sense restriccions conegudes de drets d'autor (Flickr)

Perquè la comunicació de la nostra entitat sigui efectiva cal una mica de planificació. En aquest curs pots aprendre els secrets de la comunicació digital i les xarxes socials i crear el pla de comunicació de la teva associació.

Des de Colectic animen les entitats del Tercer Sector a apostar per la comunicació social. Així, els mesos d'octubre i novembre ofereixen càpsules formatives en línia sobre canals de comunicació persona a persona, infografies, creació de materials atractius de formació i difusió, i comunicació 2.0 per a entitats.

Tots els cursos estan reconeguts pel Pla de Formació de l'Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya i s'impartiran a través de l'aula virtual d'aquest. Les formacions no tenen un horari tancat, per tal que l'alumnat pugui seguir-los adaptant-los a les seves necessitats.

El curs 'Comunicació 2.0 per a entitats' es desenvoluparà del 29 d'octubre al 25 de novembre de 2018. Requerirà una dedicació de 20 hores i tindrà un cost de 15 euros.  La inscripció ja està oberta.

Programa

  1. La Web 2.0, el Pla de Comunicació i la terminologia utilitzada. El significat del concepte web 2.0 i com ha aconseguit influir en les eines de comunicació d'Internet. També parlarem del Pla de Comunicació i farem un breu repàs a la terminologia relacionada amb les xarxes socials i les eines 2.0.
  2. El procés de planificació. Com definir els objectius a l'hora de comunicar, mitjançant les eines 2.0 i les xarxes socials. També detectar altres objectius col·laterals. Ens centrarem en les xarxes socials i les eines 2.0 més utilitzades i els tipus d'usuaris que les utilitzen.
  3. Les accions a realitzar. La importància de l'estil de redacció i com elaborar un bon contingut. Eines de "Community Manager" més adients per publicar continguts a les diferents xarxes socials i eines 2.0. Mitjançant diferents eines gratuïtes, coneixeràs quines són les etiquetes i paraules claus més adients perquè acompanyin el contingut a les xarxes socials.
  4. Avaluació, indicadors i estadístiques. Quines són les dades que hem d'analitzar? Eines gratuïtes per mesurar les accions que has realitzat prèviament. Mitjançant aquestes eines podràs valorar l'estratègia que has utilitzat i si has arribat als objectius establerts.

Detalls del curs

Data: 
dilluns, 29 octubre, 2018 - 09:00 a diumenge, 25 novembre, 2018 - 00:00
Punt TIC: 
Lloc:
Colectic SCCL
C/ dels Salvador, 8 baixos Barcelona