Icona missatgeria instantània
Nous canals de comunicació persona-a-persona.

Des de Colectic animen les entitats del Tercer Sector a apostar per la comunicació social. Així, els mesos d'octubre i novembre ofereixen càpsules formatives en línia sobre canals de comunicació persona a persona, infografies, creació de materials atractius de formació i difusió, i comunicació 2.0 per a entitats.

Tots els cursos estan reconeguts pel Pla de Formació de l'Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya i s'impartiran a través de l'aula virtual d'aquest. Les formacions no tenen un horari tancat, per tal que l'alumnat pugui seguir-los adaptant-los a les seves necessitats.

El curs 'Nous canals de comunicació persona-a-persona' es desenvoluparà del 22 d'octubre al 4 de novembre de 2018. Requerirà una dedicació de 5 hores i tindrà un cost de 5 euros. La inscripció ja està oberta.

Programa

  1. Eines de missatgeria instantània a l'abast. Conèixer i comparar diferents eines de missatgeria instantànies, veure la història i l'evolució de les eines.
  2. Configuració ad-hoc. Les possibilitats de configuració i adaptació de les eines de missatgeria instantània a les necessitats de l'entitat.
  3. Disseny i gestió de canals. Definim el canal, configurem les opcions, coneixem les opcions i eines de gestió i dissenyem missatges per al nostre públic principal.

When

Where

Colectic SCCL
C/ dels Salvador, 8 baixos
08001