Coworking i Viver d'empreses creativoculturals de Salt
Coworking i Viver d'empreses creativoculturals de Salt. Author: Coworking i Viver d'empreses creativoculturals de Salt. License: All rights reserved.

El Coworking i Viver d’empreses de Salt, Girona, està ubicat a la Factoria Coma Cros i ocupa una superfície de 350 m2. Disposa d’espais d'ús comú, vuit despatxos equipats, 10 mòduls de 'coworking', vuit taules de coworking i tres sales de reunions. Impulsat per l'Ajuntament de Salt i la Diputació de Girona, va rebre cofinançat europeu a través de fons FEDER.

La voluntat d'aquest equipament és donar suport a projectes emprenedors i empreses de nova creació. En aquests moments, estan disponibles el 50% dels espais de 'coworking' i el 25% dels despatxos.

Durant la Festa Major de Salt, aquest espai obrirà les seves portes a la ciutadania per tal que el puguin visitar. La jornada de portes obertes es realitzarà divendres 27 de juliol, de 9.00 a 14.00 hores. 

El viver es troba al carrer Sant Antoni, núm. 1. En cas de voler-ne més informació, podeu contactar amb info[arrova]elviversalt.com o 972 249 170.