Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

2a edició del concurs Coinnovem Sabadell

Posted on 12/07/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
2a edició de Coinnovem Sabadell
L'Ajuntament de Sabadell ha donat a conèixer les claus de la 2a edició del concurs Coinnovem Sabadell, for Ajuntament de Sabadell. Licence: Tots els drets reservats

L'Ajuntament de Sabadell ha donat a conèixer la segona edició del concurs Coinnovem Sabadell, que pretén reconèixer el talent innovador de les persones i entitats i detectar idees per la millora del desenvolupament urbà de la ciutat. Compta amb dues categories, dotades d'un premi de 4.000 euros cadascuna. Termini: 31 d'octubre.

Les candidatures que es presentin al concurs hauran de respondre a necessitats reals de Sabadell, relacionades amb el desenvolupament urbà: mobilitat, participació, economia circular i col·laborativa, administració electrònica i govern digital, medi ambient i energia, escletxa digital, comerç, turisme, salut, esport. El concurs compta amb dues categories: una per a productes, processos o metodologies ja desenvolupades i aplicades (amb menys de tres anys d’antiguitat), i una altra que recompensa idees innovadores originals, però que encara no s'hagin portat a la pràctica.

Enguany, el concurs SmartCAT Challenge de la Generalitat de Catalunya també busca solucions innovadores per a reptes urbans proposats per l'Ajuntament de Sabadell. Així, les organitzacions que presentin solucions ho podran fer a tots dos certàmens.

El període de presentació de candidatures de la segona edició de Coinnovem Sabadell estarà obert fins al 31 d’octubre. Les candidatures es podran presentar tant digitalment com presencialment a les oficines d’atenció ciutadana, i seran valorades per un jurat professional compost per experts/es en innovació i gestió urbana del món de la universitat, l’empresa i l’administració.

El lliurament de premis es farà en un acte que tindrà lloc el 6 de novembre, a Sabadell.

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

You may be interested