Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Es crea Dones-COEINF per fer el seguiment de l’escletxa de gènere a l’enginyeria informàtica

Posted on 29/06/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Il·lustració sobre dones i tecnologia
La poca presència de dones en l'enginyeria informàtica ha fet que el COEINF crei una comissió per estudiar aquest fet, for COEINF. Licence: Tots els drets reservats

El Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya ha creat una comissió interna que es dedicarà a estudiar l’escletxa de gènere en enginyeria informàtica, on la poca presència de les dones preocupa el sector a escala internacional.

En totes les titulacions STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) les dones estan infrarepresentades i especialment en el sector de l’enginyeria informàtica. Aquest és un tema que preocupa al Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya, que ha decidit crear un òrgan específic per analitzar la bretxa digital de gènere.

Així, ha nascut la comissió Dones-COEINF, que té "la missió de crear un espai de treball específicament orientat a dissenyar accions col·legials que permetin millorar la proporció de gènere dins la professió".

Una de les primeres accions que està portant a terme la nova comissió és l'organització del primer Grad Cohort Workshop que es fa fora dels Estats Units. Ho fa en col·laboració amb la Facultat d’Informàtica de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya. Són trobades de dones estudiants de màster o doctorat en l’àmbit de la informàtica.

Barcelona Grad Cohort Workshop tindrà lloc el 18 i 19 d'octubre de 2018. Hi ha 50 places i les dones interessades a participar-hi hauran de fer la inscripció abans del 22 de juliol.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.