Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Treballes amb dones migrades i refugiades? El projecte WEMIN necessita de la teva expertesa!

Posted on 29/05/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Dones migrants al centre
El projecte WEMIN consultar les persones expertes en formació i inclusió de dones migrades, for Colectic. Licence: BY-NC-SA

Es tracta d'un projecte europeu que busca promoure un model d'inclusió pioner per a dones migrants i refugiades. Inclou una formació de 80 hores i per preparar-la volen conèixer l'opinió de persones que treballen amb elles. Creiem que alguns dinamitzadors i dinamitzadores els podríeu donar un cop de mà! Us hi animeu?

Colectic, cooperativa que compta amb un Òmnia al barri del Raval de Barcelona, és un dels socis del projecte WEMIN, juntament amb organitzacions de vuit països de la Unió Europea: Grècia, Itàlia, Irlanda, França, Suècia, Portugal i Alemanya. El projecte és finançat pel Fons d'Asil, Migració i Integració de la Unió Europea.

Una de les accions del projecte serà realitzar una formació adreçada a dones migrades i refugiades de totes les edats. Tot i ser un projecte internacional, la metodologia ha de respectar les necessitats específiques d'aprenentatge, la situació personal, el nivell educatiu i l'experiència d'aprenentatge existent de les dones migrades i refugiades a Catalunya. Els materials i els recursos d'aprenentatge seran seleccionats amb vista a augmentar l'autoestima, motivar i capacitar les dones i donar-los suport per adquirir noves habilitats i competències per a la seva vida al seu país amfitrió.

Entre d'altres, el curs recollirà les següents temàtiques: competències digitals bàsiques; la llengua; la història, valors i costums locals; la dimensió europea i els principis de la comunicació intercultural i el funcionament dels sistemes social, educatiu i sanitari local. El curs de formació inclourà 80 hores d'aprenentatge i utilitzarà els principis i mètodes d'aprenentatge no formal i informal. Les participants assumeixen un paper molt actiu durant el programa compartint els seus coneixements, experiència, idees i preguntes relacionades amb el tema.

Una consulta preliminar d'experts/es es considera fonamental per esbrinar què cal tenir en compte per al desenvolupament i la refinació de la metodologia i els recursos recomanats. Si tens experiència en el camp del treball amb dones migrades i refugiades, des de Colectic t'agrairan que donis resposta a aquesta enquesta abans del 4 de juny.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.