Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La plataforma per a l'apoderament de les dones Sheleader busca finançament

Posted on 12/04/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Grup de dones que va donar a conèixer la plataforma Sheleader
Grup de dones que va donar a conèixer la plataforma Sheleader, for Eric Sueiro - Sheleader. Licence: Tots els drets reservats

Més de 120 dones es van reunir a Barcelona el passat 5 d'abril per al llançament de la plataforma Sheleader. Encara que el projecte va néixer l'any 2015, ara rep un nou impuls i busca finançament per tal d'esdevenir una eina per a la promoció del talent de les dones professionals.

Sheleader oferirà instruments, solucions, acompanyament i "networking" per a l'apoderament professional i tecnològic de les dones. Es basa en la  capacitat de  crear i consolidar xarxes de dones i s'està construint a partir de dones còmplices. De fet, ja compta amb dones expertes que acompanyen altres oferint formació, conduint dinàmiques grupals o com a mentores. S'adreça a dones predirectives i directives, que ja s'hi poden registrar.

Les impulsores del projecte són Lourdes Muñoz, especialista en polítiques públiques i tecnològiques i presidenta de Dones en Xarxa, i Eva Vila, economista i experta en polítiques de diversitat i consultoria. A l'acte de presentació de la plataforma van estar acompanya des d'altres dones que creuen en el projecte, com ara, Sara Berbel, directora de Barcelona Activa i experta en igualtat, i Ester Giménez-Salinas, exrectora de la Universitat Ramon Llull.

Eva Vila Massanas va explicar que Sheleader és un projecte solidari i que el seu pilar és la plataforma tecnològica, creada amb llenguatge obert. La plataforma es troba en fase de desenvolupament i "busca finançament basat en la complicitat de dones, que situades en àmbits decisius en les seves empreses, puguin visibilitzar i esponsoritzar el projecte".

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.