Grup de dones que va donar a conèixer la plataforma Sheleader
Grup de dones que va donar a conèixer la plataforma Sheleader. Autor: Eric Sueiro - Sheleader. Llicència: Tots els drets reservats.

Sheleader oferirà instruments, solucions, acompanyament i "networking" per a l'apoderament professional i tecnològic de les dones. Es basa en la  capacitat de  crear i consolidar xarxes de dones i s'està construint a partir de dones còmplices. De fet, ja compta amb dones expertes que acompanyen altres oferint formació, conduint dinàmiques grupals o com a mentores. S'adreça a dones predirectives i directives, que ja s'hi poden registrar.

Les impulsores del projecte són Lourdes Muñoz, especialista en polítiques públiques i tecnològiques i presidenta de Dones en Xarxa, i Eva Vila, economista i experta en polítiques de diversitat i consultoria. A l'acte de presentació de la plataforma van estar acompanya des d'altres dones que creuen en el projecte, com ara, Sara Berbel, directora de Barcelona Activa i experta en igualtat, i Ester Giménez-Salinas, exrectora de la Universitat Ramon Llull.

Eva Vila Massanas va explicar que Sheleader és un projecte solidari i que el seu pilar és la plataforma tecnològica, creada amb llenguatge obert. La plataforma es troba en fase de desenvolupament i "busca finançament basat en la complicitat de dones, que situades en àmbits decisius en les seves empreses, puguin visibilitzar i esponsoritzar el projecte".