Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Barcelona Activa llança IT Academy, amb cursos de programació i anàlisi de dades

Posted on 09/04/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
IT Academy
IT Academy és un programa d'alta especialització TIC, for Cibernàrium - Barcelona Activa. Licence: Tots els drets reservats

En els dos anys vinents, 756 mil llocs de treball del sector TIC a Europa quedaran sense cobrir-se, per manca de professionals. Davant aquesta realitat, Barcelona Activa ofereix la possibilitat de formar-se en els perfils TIC que més demanen les empreses de Barcelona.

IT Academy és un programa d'alta especialització TIC adreçat a les persones que volen reconvertir-se o trobar feina en el món TIC, un dels sectors amb més projecció en l'actualitat. Ofereix dues tipologies de formació presencial en programació i anàlisi de dades.

Formació en programació

IT Academy ofereix dos cursos en aquest àmbit: un sobre Front-End i Back-End i un altre sobre Android Mobile.

Des de Barcelona Activa expliquen que utilitzaran un model innovador de formació mentoritzada, en què les persones participants adquiriran coneixements de programació mitjançant plataformes online d'autoaprenentatge i participant en equips de simulació de projectes reals. Una persona professional experta les acompanyarà a progressar quan ho necessitin. Aquestes formacions, amb itineraris flexibles i personalitzats, té una durada de fins a 350 hores.

Formació en anàlisi de dades

La iniciativa compta també amb cursos intensius ("bootcamp") de fins a 250 hores, pensats per potenciar coneixements tecnològics específics en anàlisi de dades i adaptar-se a les últimes innovacions del sector TIC.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.