IT Academy
IT Academy és un programa d'alta especialització TIC. Autor: Cibernàrium - Barcelona Activa. Licencia: Todos los derechos reservados.

IT Academy és un programa d'alta especialització TIC adreçat a les persones que volen reconvertir-se o trobar feina en el món TIC, un dels sectors amb més projecció en l'actualitat. Ofereix dues tipologies de formació presencial en programació i anàlisi de dades.

Formació en programació

IT Academy ofereix dos cursos en aquest àmbit: un sobre Front-End i Back-End i un altre sobre Android Mobile.

Des de Barcelona Activa expliquen que utilitzaran un model innovador de formació mentoritzada, en què les persones participants adquiriran coneixements de programació mitjançant plataformes online d'autoaprenentatge i participant en equips de simulació de projectes reals. Una persona professional experta les acompanyarà a progressar quan ho necessitin. Aquestes formacions, amb itineraris flexibles i personalitzats, té una durada de fins a 350 hores.

Formació en anàlisi de dades

La iniciativa compta també amb cursos intensius ("bootcamp") de fins a 250 hores, pensats per potenciar coneixements tecnològics específics en anàlisi de dades i adaptar-se a les últimes innovacions del sector TIC.