Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Barcelona STEAMConf 2018

From 14/04/2018 - 10:00
to 21/04/2018 - 21:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Taller de Barcelona STEAMConf
Barcelona STEAMConf arriba enguay a la seva quarta edició. Source: Barcelona STEAMConf 2018. Licence: Tots els drets reservats

En la seva quarta edició, Barcelona STEAMConf destacarà la importància d’implementar programes i recursos que permetin contribuir a minimitzar l’escletxa digital de gènere i promoure la igualtat d’oportunitats.

El programa de Barcelona STEAMConf 2018 inclou tres trobades sobre aprenentatge, tecnologia i gènere al voltant d'Ada Lovelace, matemàtica i física que va desenvolupar el que avui es considera el primer algoritme per a ús d’una màquina. Les taules rodones i els tallers es realitzaran del 18 al 21 d'abril, al CosmoCaixa.

A més, hi haurà una trobada prèvia organitzada per professors i professores, l'EdCamp STEAM. Es farà dissabte 14 d'abril, també a CosmoCaixa.

La conferència de clausura tindrà lloc el 21 d'abril a les 19.00 hores, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), i estarà oberta al gran públic. S'hi podrà participar en la performance immersiva i interactiva "Ada.Ada.Ada", creada per l'escriptora Zoe Philpott, que serà una de les grans protagonistes d'aquesta edició.

Les inscripcions estan obertes. Assistir a les conferències (dijous tarda, divendres tarda i dissabte matí) té un preu de 70 euros (35 per a docents) i cada taller costa 25 euros (docents 12,5 euros). També hi ha la possibilitat d'inscriure's a l'obertura pública i a l'EdCamp, de manera gratuïta.

Detalls del curs

Date: 
Saturday, 14 April, 2018 - 10:00 to Saturday, 21 April, 2018 - 21:00
Place:
CosmoCaixa Barcelona
C / Isaac Newton, 26 Barcelona

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.