Taller de Barcelona STEAMConf
Barcelona STEAMConf arriba enguay a la seva quarta edició.

El programa de Barcelona STEAMConf 2018 inclou tres trobades sobre aprenentatge, tecnologia i gènere al voltant d'Ada Lovelace, matemàtica i física que va desenvolupar el que avui es considera el primer algoritme per a ús d’una màquina. Les taules rodones i els tallers es realitzaran del 18 al 21 d'abril, al CosmoCaixa.

A més, hi haurà una trobada prèvia organitzada per professors i professores, l'EdCamp STEAM. Es farà dissabte 14 d'abril, també a CosmoCaixa.

La conferència de clausura tindrà lloc el 21 d'abril a les 19.00 hores, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), i estarà oberta al gran públic. S'hi podrà participar en la performance immersiva i interactiva "Ada.Ada.Ada", creada per l'escriptora Zoe Philpott, que serà una de les grans protagonistes d'aquesta edició.

Les inscripcions estan obertes. Assistir a les conferències (dijous tarda, divendres tarda i dissabte matí) té un preu de 70 euros (35 per a docents) i cada taller costa 25 euros (docents 12,5 euros). També hi ha la possibilitat d'inscriure's a l'obertura pública i a l'EdCamp, de manera gratuïta.

Cuando

Donde

CosmoCaixa Barcelona
C / Isaac Newton, 26
08022