Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

ITworldEdu 2018

From 16/04/2018 - 15:15
to 17/04/2018 - 20:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
ITworldEdu 2018
L'ITworldEdu arriba enguany a la desena edició. Source: ITworldEdu (Twitter). Licence: Tots els drets reservats

El congrés, que se centra en la innovació tecnològica en l'àmbit educatiu, arriba enguany a la seva desena edició. Tindrà lloc el 16 i 17 d'abril, al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès. Comptarà, entre altres, amb les ponències de David Calle, fundador i CEO d'Unicoos, i Linda Liukas, autora i il·lustradora de "Hello Ruby".

L’ITworldEdu és una trobada sobre innovació tecnològica en l’àmbit educatiu, que aplega representants del sector amb la finalitat de conèixer solucions educatives i reflexionar conjuntament. Té com a propòsit compartir les novetats i tendències de la tecnologia educativa, mostrar aquelles experiències d’escoles més innovadores i els ecosistemes i metodologies basades en les TIC que afavoreixen un millor procés d’ensenyament-aprenentatge.

Enguany se centrarà en l'aprenentatge adaptatiu, el big data i la seguretat, els projectes STEM, el mobile learning, les noves metodologies d'aprenentatge, la cultura maker i els nous formats de continguts.

La inscripció ja és oberta. Fins al 2 d'abril, les entrades són més barates.

El congrés s’adreça a responsables i directius de centres i agrupacions educatives, professors/ores innovadors/ores en aplicacions tecnopedagògiques en l’entorn d’aula, empreses, start-ups i joves emprenedors en solucions tecnològiques per l’àmbit educatiu, responsables d’associacions, federacions i altres agrupacions educatives, prescriptors dels usos de les innovacions tecnològiques i educatives, i alts càrrecs de les administracions públiques competents en matèria d’educació i TIC, entre d’altres.

Detalls del curs

Date: 
Monday, 16 April, 2018 - 15:15 to Tuesday, 17 April, 2018 - 20:00
Place:
Teatre-Auditori Sant Cugat
Plaça Victòria dels Àngels, 1 Sant Cugat del Vallès

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.