Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Formació en competències digitals per a dones joves que busquen feina

Posted on 12/03/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Cartell de la formació en línia en competències digitals per a dones joves
El curs s'organitza com a eina per a la inserció sociolaboral i contra l'escletxa digital, for Federación Mujeres Jóvenes

La Federación Mujeres Jóvenes, amb seu a Madrid, organitza una formació en competències digitals adreçada a dones de fins a 35 anys en situació d'atur, en recerca de la primera feina o amb feines precàries. S'impartirà en línia, entre abril i setembre, i la inscripció es podrà fer fins al 23 de març.

La formació estarà focalitzada en l'obtenció de l'European Computer Driving Licence (Acreditació Europea del Maneig de l'Ordinador). Tindrà una durada de 140 hores, per tal de superar els exàmens definits a nivell internacional i idèntics en tota la Unió Europea. El curs es realitzarà online, d'abril a setembre de 2018, a través de la Plataforma del Campus de Formació de la Universitat d'Alcalá d'Henares. Caldrà desplaçar-se a Madrid a fer l'examen final.

Aquesta és la cinquena edició del curs "Competencias Digitales para Mujeres Jóvenes", que s'organitza amb l'objectiu d'oferir formació en tecnologia a dones joves que busquen feina o volen millorar les seves condicions laborals. Es tracta d'un programa per a la inserció sociolaboral i per a l'eliminació de l'escletxa digital, subvencionat pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i en col·laboració amb la Universitat d'Alcalá.

El curs té una quota d'inscripció de 25 euros, que es retornarà a les dones que finalitzin la formació i acudeixin a l'examen. La inscripció es pot realitzar fins al 23 de març. Per a més informació, es pot contactar amb l'adreça de correu electrònic formacion[arrova]mujeresjovenes.org.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.