Cartell de la formació en línia en competències digitals per a dones joves
El curs s'organitza com a eina per a la inserció sociolaboral i contra l'escletxa digital. Autor: Federación Mujeres Jóvenes.

La formació estarà focalitzada en l'obtenció de l'European Computer Driving Licence (Acreditació Europea del Maneig de l'Ordinador). Tindrà una durada de 140 hores, per tal de superar els exàmens definits a nivell internacional i idèntics en tota la Unió Europea. El curs es realitzarà online, d'abril a setembre de 2018, a través de la Plataforma del Campus de Formació de la Universitat d'Alcalá d'Henares. Caldrà desplaçar-se a Madrid a fer l'examen final.

Aquesta és la cinquena edició del curs "Competencias Digitales para Mujeres Jóvenes", que s'organitza amb l'objectiu d'oferir formació en tecnologia a dones joves que busquen feina o volen millorar les seves condicions laborals. Es tracta d'un programa per a la inserció sociolaboral i per a l'eliminació de l'escletxa digital, subvencionat pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i en col·laboració amb la Universitat d'Alcalá.

El curs té una quota d'inscripció de 25 euros, que es retornarà a les dones que finalitzin la formació i acudeixin a l'examen. La inscripció es pot realitzar fins al 23 de març. Per a més informació, es pot contactar amb l'adreça de correu electrònic formacion[arrova]mujeresjovenes.org.