Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Forma't en xarxes socials i gaudeix amb la programació, a Sant Feliu!

Posted on 02/03/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Cartell de les formacions de març de Sant Feliu Innova
El programa formatiu de març de Sant Feliu Innova inclou cursos d'informàtica bàsica, ús de telèfons mòbils i xarxes socials, a més de la trobada setmanal del Club Maker., for Sant Feliu Innova. Licence: Tots els drets reservats

Sant Feliu Innova ha donat a conèixer el seu programa formatiu per al mes de març, que inclou cursos d'informàtica bàsica, ús de telèfons mòbils i xarxes socials, a més de la trobada setmanal del Club Maker.

Totes les formacions es realitzaran al Punt TIC de la Biblioteca Montserrat Roig de Sant Feliu de Llobregat. La inscripció es pot realitzar a través d'aquest formulari.

Club Maker

Espai de reunió de persones amb interessos en comuns relacionats amb la tecnologia. Un lloc on poder intercanviar coneixements, aprendre coses noves i sobretot crear, prototipar i transformar. Es realitzarà tots els dilluns de 17.00 a 20.00 hores, a partir del 5 de març.

Curs d'informàtica bàsica

Si vols aprendre a fer servir l'ordinador, no et pots perdre aquest curs d'introducció on aprendràs les principals eines que hi ha a un ordinador inclòs Internet. Dimarts i dijous de 10.30 a 13.00 hores, de l'1 al 29 de març.

Curs d'ús de telèfons mòbils

Si vas una mica perdut amb el teu mòbil, no et pots perdre aquest curs on aprendràs a crear la teva agenda, les aplicacions que vénen ja en el mòbil i com treure-li profit. Dimarts de 17.00 a 19.00 hores, del 6 al 27 de març.

Curs de Xarxes Socials

Un curs on poder conèixer les noves plataformes de comunicació que hi ha a Internet: Facebook, Skype, Twitter, etc. i aprendre el seu funcionament i utilitat pel nostre dia a dia. Dimecres i divendres de 10.30 a 13.00 hores, del 7 al 23 de març.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.