Sant Feliu Innova ha donat a conèixer el seu programa formatiu per al mes de març, que inclou cursos d'informàtica bàsica, ús de telèfons mòbils i xarxes socials, a més de la trobada setmanal del Club Maker.

Cartell de les formacions de març de Sant Feliu Innova
El programa formatiu de març de Sant Feliu Innova inclou cursos d'informàtica bàsica, ús de telèfons mòbils i xarxes socials, a més de la trobada setmanal del Club Maker.. Autor: Sant Feliu Innova. Llicència: Tots els drets reservats.

Totes les formacions es realitzaran al Punt TIC de la Biblioteca Montserrat Roig de Sant Feliu de Llobregat. La inscripció es pot realitzar a través d'aquest formulari.

Club Maker

Espai de reunió de persones amb interessos en comuns relacionats amb la tecnologia. Un lloc on poder intercanviar coneixements, aprendre coses noves i sobretot crear, prototipar i transformar. Es realitzarà tots els dilluns de 17.00 a 20.00 hores, a partir del 5 de març.

Curs d'informàtica bàsica

Si vols aprendre a fer servir l'ordinador, no et pots perdre aquest curs d'introducció on aprendràs les principals eines que hi ha a un ordinador inclòs Internet. Dimarts i dijous de 10.30 a 13.00 hores, de l'1 al 29 de març.

Curs d'ús de telèfons mòbils

Si vas una mica perdut amb el teu mòbil, no et pots perdre aquest curs on aprendràs a crear la teva agenda, les aplicacions que vénen ja en el mòbil i com treure-li profit. Dimarts de 17.00 a 19.00 hores, del 6 al 27 de març.

Curs de Xarxes Socials

Un curs on poder conèixer les noves plataformes de comunicació que hi ha a Internet: Facebook, Skype, Twitter, etc. i aprendre el seu funcionament i utilitat pel nostre dia a dia. Dimecres i divendres de 10.30 a 13.00 hores, del 7 al 23 de març.