Cartell de les formacions de març de Sant Feliu Innova
El programa formatiu de març de Sant Feliu Innova inclou cursos d'informàtica bàsica, ús de telèfons mòbils i xarxes socials, a més de la trobada setmanal del Club Maker.. Autor: Sant Feliu Innova. Llicència: Tots els drets reservats.

Totes les formacions es realitzaran al Punt TIC de la Biblioteca Montserrat Roig de Sant Feliu de Llobregat. La inscripció es pot realitzar a través d'aquest formulari.

Club Maker

Espai de reunió de persones amb interessos en comuns relacionats amb la tecnologia. Un lloc on poder intercanviar coneixements, aprendre coses noves i sobretot crear, prototipar i transformar. Es realitzarà tots els dilluns de 17.00 a 20.00 hores, a partir del 5 de març.

Curs d'informàtica bàsica

Si vols aprendre a fer servir l'ordinador, no et pots perdre aquest curs d'introducció on aprendràs les principals eines que hi ha a un ordinador inclòs Internet. Dimarts i dijous de 10.30 a 13.00 hores, de l'1 al 29 de març.

Curs d'ús de telèfons mòbils

Si vas una mica perdut amb el teu mòbil, no et pots perdre aquest curs on aprendràs a crear la teva agenda, les aplicacions que vénen ja en el mòbil i com treure-li profit. Dimarts de 17.00 a 19.00 hores, del 6 al 27 de març.

Curs de Xarxes Socials

Un curs on poder conèixer les noves plataformes de comunicació que hi ha a Internet: Facebook, Skype, Twitter, etc. i aprendre el seu funcionament i utilitat pel nostre dia a dia. Dimecres i divendres de 10.30 a 13.00 hores, del 7 al 23 de març.