Reunió amb persones emprenedores
L'ICAB ofereix formacions adreçades a persones emprenedores. Author: EOI Escuela de Organización Industrial (Flickr). License: BY-NC-ND.

Aquestes formacions tenen lloc a la seu de l'ICAB i per inscriure-s'hi cal enviar un correu electrònic a l'adreça empren[arrova]icab.cat.

Les càpsules formatives de març i abril seran les següents:

Posada en marxa del negoci: tràmits i obligacions d’autònoms

Es realitzarà dijous 1 de març, de 16.00 a 20.00 hores. Anirà a càrrec d'Ivan de San Nicolàs, llicenciat en Dret i especialista en emprenedoria.

Els continguts seran els següents: Aspectes jurídics rellevants per a una persona treballadora autònoma, la fiscalitat de la persona treballadora autònoma, la regulació laboral del treball autònom, contractació de personal (costos, bonificacions, etc.).

Més informació

Advocat: fes la teva millor marca

Tindrà lloc el 20 de març, de 16.00 a 20.00 hores. Anirà a càrrec Paula Fernández-Ochoa, consultora de màrqueting jurídic i marca personal.

L'objectiu del monogràfic és donar a conèixer com dissenyar una estratègia i gestionar la marca personal amb els canals adequats, poder transmetre la millor versió d'un/a mateix/a i ser l’opció triada.

Més informació

Negoci online: aspectes legals bàsics

Es realitzarà el 5 d'abril, de 16.00 a 20.00 hores. Anirà a càrrec de David Molina.

Sol·licitar una marca i noms de domini, aspectes claus del contracte d’encàrrec de software i/o de pàgina web, protecció de dades personals i la regulació del comerç electrònic són els temes que s'hi tractaran.

Més informació