Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Vols conèixer els guanyadors dels premis Bitbot?

Posted on 22/02/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home

La Xarxa Punt TIC està d'enhorabona! La Lídia Santiago, dinamitzadora del punt Òmnia de Torrelles de Llobregat, i el Joel Calvet, vinculat a l'Òmnia de Colectic, han guanyat el segon i el primer premi respectivament de la primera edició del certamen Bitbot.cat. La convocatòria premia els millors treballs presentats per alumnes del curs de formació de monitors en programació i robòtica educatives, que s'organitza en el marc del projecte Bitbot. En total s'hi van presentar 17 propostes.

Bitbot.cat és un projecte de la Generalitat de Catalunya que promou activitats extraescolars de programació i robòtica a les escoles de Catalunya. L’objectiu és impulsar la millora de la competència digital dels joves i promoure el creixement de les vocacions tecnològiques, davant les dificultats del mercat laboral de cobrir la demanda de professionals relacionats amb les TIC. El projecte s'articula en 3 eixos de treball: el catàleg amb l'oferta educativa disponible, la difusió i la formació de monitors en robòtica educativa.

Al vídeo podreu conèixer tres de les propostes guanyadores i quins són els reptes de Bitbot de cara al 2018. Felicitats a les premiades!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.