L'autocar i part dels participants de l'edició 2017 de l'Innobus
40 joves van participar a l'Innobus 2017. Enguany s'ofereixen el doble de places. Author: Innobaix. 2017. License: All rights reserved.

Innobaix, l'Agència per a la innovació i el coneixement del Baix Llobregat, ha anunciat que engega la tercera edició de l'Innobus. S'adreça a persones amb estudis universitaris finalitzats i que es trobin en situació d'atur o amb feines que no tinguin relació amb els seus estudis. Els ofereix la possibilitat d’entrar en contacte directe amb l’ecosistema empresarial de l’àrea metropolitana i donar un impuls al seu projecte innovador.

Enguany l’Innobus ofereix amb 80 places. Els i les participants realitzaran una ruta en autocar del 12 al 22 de març. Farà un recorregut pel territori tot visitant empreses d’alt impacte econòmic i innovador, que els oferiran una sessió inspiradora i formativa sobre una temàtica concreta. En acabar l’itinerari començarà la fase d'acceleració de reptes, que inclourà sessions de treball amb mentors/ores i una presentació final de la idea o prototip davant d’un jurat format per les empreses i institucions participants. Les millors idees podran participar en el programa Start Up Training i gaudir d’una col·laboració empresarial becada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Per donar a conèixer aquesta iniciativa, es farà una sessió informativa el 15 de febrer al Citilab. Per poder assistir a la sessió, cal emplenar aquest formulari.

A l'edició de l'any passat van participar 22 ajuntaments i 40 joves, que van visitar 12 empreses i van donar resposta a vuit reptes.