Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Has acabat la universitat i vols fer aflorar el teu talent? Puja a l'Innobus!

Posted on 26/01/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
L'autocar i part dels participants de l'edició 2017 de l'Innobus
40 joves van participar a l'Innobus 2017. Enguany s'ofereixen el doble de places, for Innobaix. 2017. Licence: Tots els drets reservats

Al març es posarà en marxa una nova edició de l'Innobus, que donarà a 80 joves l'oportunitat de treballar en el seu projecte emprenedor i conèixer l'ecosistema empresarial de l'àrea metropolitana de Barcelona. El 15 de febrer hi haurà una sessió informativa al Citilab, Cornellà de Llobregat.

Innobaix, l'Agència per a la innovació i el coneixement del Baix Llobregat, ha anunciat que engega la tercera edició de l'Innobus. S'adreça a persones amb estudis universitaris finalitzats i que es trobin en situació d'atur o amb feines que no tinguin relació amb els seus estudis. Els ofereix la possibilitat d’entrar en contacte directe amb l’ecosistema empresarial de l’àrea metropolitana i donar un impuls al seu projecte innovador.

Enguany l’Innobus ofereix amb 80 places. Els i les participants realitzaran una ruta en autocar del 12 al 22 de març. Farà un recorregut pel territori tot visitant empreses d’alt impacte econòmic i innovador, que els oferiran una sessió inspiradora i formativa sobre una temàtica concreta. En acabar l’itinerari començarà la fase d'acceleració de reptes, que inclourà sessions de treball amb mentors/ores i una presentació final de la idea o prototip davant d’un jurat format per les empreses i institucions participants. Les millors idees podran participar en el programa Start Up Training i gaudir d’una col·laboració empresarial becada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Per donar a conèixer aquesta iniciativa, es farà una sessió informativa el 15 de febrer al Citilab. Per poder assistir a la sessió, cal emplenar aquest formulari.

A l'edició de l'any passat van participar 22 ajuntaments i 40 joves, que van visitar 12 empreses i van donar resposta a vuit reptes.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.