Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Últimes places al PFI de manteniment informàtic del Teb

Posted on 06/09/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Grup d'alumnes i professorat el PFI 2016-2017 del Teb
Grup d'alumnes i professorat el PFI 2016-2017 del Teb, for El Teb. 2017. Licence: BY-SA

El curs s'adreça a joves de 16 a 21 anys que no han obtingut l'ESO i es troben en situació d'atur. Des del Teb els ofereixen la possibilitat de reincorporar-se al món educatiu tot formant-se en un sector amb molt de futur.

El Programa de Formació i Inserció (PFI) d’Auxiliar de muntatge i manteniment d’equipaments informàtics del Teb consta de 1.000 hores lectives amb sessions teòrtiques i pràctiques. D'aquestes, 180 hores es corresponen a pràctiques en empreses, entitats i comerços del sector tecnològic. L’inici del curs està previst pel mes de setembre i finalitzarà el juny de 2018.

La formació, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació BCN Formació Professional, es desenvolupa seguint una metodologia participativa i generant espais de relació i cooperació amb altres companys i companyes que comparteixen interessos.

Si t’interessa la informàtica i creus que et podria agradar dedicar-t’hi professionalment, o si estàs pensant en tornar a estudiar i necessites una via de tornada al circuit educatiu, no ho dubtis més, i contacta amb El Teb. Després d’aquesta formació, podràs accedir al món laboral amb més experiència al teu currículum i amb molts coneixements i competències adquirides que, si vols, podràs ampliar si decideixes reincorporar-te al sistema educatiu.

En el curs 2016-2017, els alumnes van desenvolupar el seu projecte integrat al voltant de la robòtica amb Arduino, una placa controladora de hardware lliure. Els diferents equips, compostos per dos alumnes cadascun, han construït vehicles de 4 rodes dirigits per telèfon mòbil i barreres de pàrquing intel·ligents, que en detectar un vehicle prop de l'entrada accionen un semàfor que obre la tanca. Aquest és el resultat:

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.