Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Google busca entitats i escoles que proposin activitats innovadores per a l'Europe Code Week

Posted on 15/06/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Infografia sobre el suport ofert per Google a Europe Code Week 2016
Infografia sobre el suport ofert per Google a Europe Code Week 2016

Ofereix ajuts de fins a 2.500 euros a les organitzacions que vulguin realitzar activitats educatives en el marc d'Europe Code Week 2017, que tindrà lloc del 7 al 22 d'octubre.

Des de Google expliquen que enguany tornen a donar suport a l'Europe Code Week, amb la voluntat de mostrar la màgia de les ciències de la computació als i a les estudiants. Ho fa a través d'oferir ajuts de fins a 2.500 euros a entitats sense afany de lucre i centres escolars. Per aconseguir aquest suport, cal presentar propostes d'activitats innovadores per desenvolupar durant la Setmana del Codi Europea, del 7 al 22 d'octubre de 2017.

Les activitats han d'estar adreçades a infants i joves d'entre 5 i 18 anys, especialment als nous i noves en el món de la informàtica, i els ha d'oferir "oportunitats pràctiques d'aprenentatge i d'experimentar la màgia de crear amb la tecnologia".

La convocatòria s'adreça exclusivament a entitats sense afany de lucre i escoles. S'hi poden presentar propostes emplenant aquest formulari, fins al 14 de juliol de 2017. 

L'any passat, Google va oferir ajuts a 48 organitzacions de 30 països diferents, que amb les seves activitats van arribar a més de 90 mil estudiants i gairebé 1.800 educadors/ores.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.