Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Activitats pel Dia Internacional de la Nena i la Dona a la Ciència

Posted on 06/02/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Dia de la Nena i la Dona a la Ciència
Dia de la Nena i la Dona a la Ciència, for 11 de febrero

Enguany es commemorarà aquesta diada per segona vegada. A Catalunya i arreu del món s'han programat diferents accions amb l'objectiu de promoure les vocacions científiques i tecnològiques de les noies.

Només el 25% de les alumnes de carreres tècniques són dones. Cada cop es parla més de que calen referents perquè les joves vegin que l'enginyeria o les ciències són una opció per a elles, i promoure les vocacions científiques i tecnològiques entre elles ha esdevingut una prioritat per a la comunitat internacional.

Així, el 2015 l'Assemblea General de les Nacions Unides va proclamar l'11 de febrer com el Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència. L'objectiu és arribar a "aconseguir l'accés i la participació plena i equitativa en la ciència per a les dones i les nenes, i més per aconseguir la igualtat de gènere i l'apoderament de les dones i les nenes".

A nivell estatal, s'ha posat en marxa la iniciativa 11 de febrero, que anima  a centres educatius, llibreries, centres culturals, etc. a realitzar activitats per commemorar aquesta diada. A Catalunya estan programades diferents accions. Algunes d'elles són aquestes:

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.