Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Debats d'educació: Com crear entorns d'aprenentatge motivadors?

31/01/2017
de 18:30 a 20:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Kirsti Lonka, professora de psicologia de l'educació de la Universitat d'Hèlsinki (Finlàndia)
Kirsti Lonka, professora de psicologia de l'educació de la Universitat d'Hèlsinki (Finlàndia), for Fundació Jaume Bofill

Un dels reptes centrals de tots els sistemes educatius és com mantenir interessats, vinculats i motivats els infants i adolescents. Kirsti Lonka, professora de psicologia de l'educació de la Universitat d'Hèlsinki (Finlàndia), en parlarà a Barcelona.

Quins són els ingredients bàsics per a generar un Entorn d’Aprenentatge Motivador (Engaging Learning Environment - ELE), que combati la desafecció escolar i connecti amb l’alumnat, molts dels quals són nadius digitals que no se senten atrets per pràctiques pedagògiques que senten alienes a la manera com apenen?

Malgrat el bon rendiment dels seus estudiants, Finlàndia, com altres països, no és immune a la desafecció escolar, molts dels seus alumnes també “desconnecten” de l’escola i diuen viure les experiències d'aprenentatge personal i de col·laboració més estimulants fora de l’escola. D’aquesta constatació neixen un seguit d’iniciatives liderades per la professora Kirsti Lonka combinant els seus coneixements de psicologia, innovació educativa i la formació de formadors.

El debat tindrà lloc dimarts 31 de gener, a les 18.30 hores, a l'auditori del MACBA, Barcelona. Podeu realitzar la inscripció a través d'aquest enllaç. També hi haurà l'opció de seguir la xerrada a través d'streaming.

Detalls del curs

Date: 
Tuesday, 31 January, 2017 - 18:30 to 20:00
Place:
MACBA
Plaça dels Àngels, 1 Barcelona

You may be interested