Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Disponibles els materials de la jornada "TIC i joves. Reptes per a la inclusió”

Posted on 18/11/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Jornada TIC i joves. Reptes per a la inclusió
Jornada TIC i joves. Reptes per a la inclusió. Source: Storify JoventutCat

En aquesta jornada es va presentar l'estudi "TIC i joves. Reflexions i reptes per al treball educatiu", que inclou un decàleg sobre l'ús de les TIC per treballar amb joves. En el seu moment ja us en vam parlar. Ara, però, la Direcció General de Joventut posa a l'abast de tothom tots els materials de la jornada.

L’objectiu de l'estudi TIC i joves. Reflexions i reptes per al treball educatiu, editat per l'Observatori Català de la Joventut i elaborat per tres professores universitàries, és orientar els professionals de joventut, els educadors i la resta de persones que duen a terme actuacions en l’àmbit de la joventut. Assenyala que aquests actors intervenen i tenen més influència en l’adolescència i en la joventut perquè estan lliures de la dimensió institucional de la família i l'escola i els ofereix un decàleg per guiar-los en com abordar l'ús de les TIC amb joves.

La publicació va ser presentada el 6 d'octubre, a una jornada realitzada al centre de creació multimèdia Torre Barrina, de L'Hospitalet de Llobregat. La Xarxa Punt TIC hi va ser present, amb la participació de Ricard Faura, de la Direcció General de Societat Digital, i Núria Alonso, tècnica de l'Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC i responsable de la comunitat Créixer amb Codi i Robots.

La Direcció General de Joventut ha compartit en Internet tots els materials de la jornada, entre ells, les presentacions de Ricard Faura i Núria Alonso. També podeu consultar el Storify amb els tuits de la jornada i els vídeos de les presentacions.

Podeu consultar tots els materials en aquest enllaç.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.