Jornada TIC i joves. Reptes per a la inclusió
Jornada TIC i joves. Reptes per a la inclusió. Tipus de lletra: Storify JoventutCat.

L’objectiu de l'estudi TIC i joves. Reflexions i reptes per al treball educatiu, editat per l'Observatori Català de la Joventut i elaborat per tres professores universitàries, és orientar els professionals de joventut, els educadors i la resta de persones que duen a terme actuacions en l’àmbit de la joventut. Assenyala que aquests actors intervenen i tenen més influència en l’adolescència i en la joventut perquè estan lliures de la dimensió institucional de la família i l'escola i els ofereix un decàleg per guiar-los en com abordar l'ús de les TIC amb joves.

La publicació va ser presentada el 6 d'octubre, a una jornada realitzada al centre de creació multimèdia Torre Barrina, de L'Hospitalet de Llobregat. La Xarxa Punt TIC hi va ser present, amb la participació de Ricard Faura, de la Direcció General de Societat Digital, i Núria Alonso, tècnica de l'Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC i responsable de la comunitat Créixer amb Codi i Robots.

La Direcció General de Joventut ha compartit en Internet tots els materials de la jornada, entre ells, les presentacions de Ricard Faura i Núria Alonso. També podeu consultar el Storify amb els tuits de la jornada i els vídeos de les presentacions.

Podeu consultar tots els materials en aquest enllaç.