Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Convocatòria oberta per participar a Yuzz 2016-2017

Posted on 16/11/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Convocatòria oberta per participar a Yuzz 2016-2017
Convocatòria oberta per participar a Yuzz 2016-2017. Source: Yuzz

Es busquen joves amb idees innovadores que vulguin convertir-se en "yuzzers". El termini per inscriure's a la vuitena edició del programa Yuzz està obert fins al 2 de desembre de 2016.

El programa Yuzz s'adreça a joves d'entre 18 i 31 anys que vulguin desenvolupar una idea de negoci innovadora. Els ofereix un programa formatiu de cinc mesos per adquirir habilitats professionals i els coneixements necessaris per tirar endavant el seu projecte.

Compta amb una xarxa de més de 50 centres amb capacitat per acollir 1000 joves emprenedors/ores. 11 dels centres es troben a Catalunya, concretament a Cerdanyola del Vallès, Girona, Lleida, Mataró, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, Tarragona i Terrassa i a tres universitats: Universitat de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya i Universitat Pompeu Fabra.

La convocatòria per afegir-se a l'edició 2016-2017 està obert fins al 2 de desembre. Per fer-ho cal emplenar aquest formulari.

En finalitzar el procés de formació, els emprenedors/ores amb el projecte millor valorat de cada centre viatjaran a Silicon Valley, el referent internacional més important en innovació i emprenedoria, on accediran a fòrums de finançament, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors. A més, els tres millors projectes rebran 30.000, 20.000 i 10.000 euros per accelerar el desenvolupament del seu negoci.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.