Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

New Friends 2016

From 02/11/2016 - 09:30
to 04/11/2016 - 18:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
New Friends 2016
New Friends 2016, for New Friends

Del 2 al 4 de novembre se celebra a Barcelona la segona edició de la conferencia internacional sobre robots socials en teràpia, assistència i educació, New Friends 2016, coorganitzada per La Salle Campus Barcelona-URL i Cosmocaixa.

New Friends 2016, la primera edició del qual va tenir lloc a Holanda, reuneix alguns dels experts i grups de recerca més importants de tot el món en robòtica social. L’objectiu és presentar i debatre els resultats més recents de les seves investigacions, avanços i assajos, en el marc d’una visió general, de l’estat d’aquesta investigació fins a la data i que té davant seu importants reptes d’ordre tecnològic, científic, social, legal i ètic.

El dimecres 2 de novembre a les 19.00 hores, tindrà lloc al Cosmocaixa l’acte oficial de benvinguda. Illah R.Nourbakhsh, professor de robòtica en The Robotics Institute Carnegie Mellon University dels Estats Units, impartirà la conferència inaugural titulada "Robòtica i la fluïdesa de la tecnologia". Parlarà de la robòtica en el marc de la comunitat, de com les persones i les comunitats poden beneficiar-se o veure’s afectades per aquestes tecnologies i de com les comunitats poden influir en el seu futur a través del seu ús. Es pot confirmar assistència a l'acte d’inauguració enviant un correu electrònic a ealvarez[arrova]salleurl.edu.

Els dies 3 i 4 de novembre el congrés es desenvoluparà a la Sala de Congressos de La Salle, on es podrà visitar una exposició dels últims models de robots, aplicacions i altres elements al voltant d’aquest sector.

Detalls del curs

Date: 
Wednesday, 2 November, 2016 - 09:30 to Friday, 4 November, 2016 - 18:00
Place:
Cosmocaixa
Carrer d'Isaac Newton, 26 Barcelona

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.