Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Barcelona Games World

From 06/10/2016 - 10:00
to 09/10/2016 - 20:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Barcelona Games World
Barcelona Games World. 2016. Source: Web del Barcelona Games World. Licence: Tots els drets reservats

Les principals companyies del sector dels videojocs han confirmat la seva participació en la Barcelona Games World (BGW), la principal fira de la indústria dels videojocs. Badland Games, Bandai Namco Entertainment, Electronic Arts, GAME, Koch Media, Microsoft Xbox, Nintendo, Sony Computer Entertainment, Take Two Interactive i Warner Interactive seran algunes de les principals companyies que participaran a la Fira. La Barcelona Games World està organitzada per l'Associació Espanyola de Videojocs (AEVI).

La Barcelona Games World acollirà grans competicions de videojocs com les de la Lliga PlayStation, l'GAME E-sports o la Liga de Videojuegos Profesional (LVP), on jugaran tant equips aficionats com equips professionals. Els tornejos se celebraran a les Arenes situades als Palaus 1 i 2 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Els guanyadors podran obtenir premis per valor de fins a 15.000 €, en el cas dels campionats per a professionals organitzats per GAME E-sports.

BGW obrirà el 6 d'octubre les portes a premsa i professionals amb un complet programa d'activitats de networking, trobades entre desenvolupadors i empreses editorials, i conferències. Els dies 7, 8 i 9 estaran oberts a tot el públic. Les entrades es podran adquirir a partir del 27 de juny per 12 euros en venda anticipada, o per 15 euros a taquilla. Les botigues de GAME seran els punts de distribució de referència i disposaran d'entrades amb avantatges.

Detalls del curs

Date: 
Thursday, 6 October, 2016 - 10:00 to Sunday, 9 October, 2016 - 20:00
Place:
Fira de Barcelona
Avinguda de la Reina Maria Cristina, s/n Barcelona

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.