Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Presentació del concurs smartCAT Challenge

26/09/2016
de 16:00 a 18:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
SmartCAT Challenge
SmartCAT Challenge. Source: Generalitat de Catalunya. Licence: Tots els drets reservats

El proper 26 de setembre, es durà a terme l’acte de presentació del concurs smartCAT Challenge, una iniciativa de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya.

El certamen vol potenciar la creació de solucions tecnològiques innovadores per resoldre problemàtiques dels municipis catalans de Calonge, Cambrils, Reus, Sant Cugat, Terrassa i Vilafranca del Penedès; tot connectant emprenedors, desenvolupadors, organitzacions i experts tècnics.

Durant l’acte, s'explicaran les condicions de participació. Les idees presentades hauran d'encabir-se en algun d'aquestes temàtiques:

  • Turisme i Cultura
  • Mobilitat i Transport
  • Energia i Sostenibilitat
  • Salut i Benestar
  • Ciutat Col·laobrativa

El primer finalista s'endurà un premi de 5.000 euros; el segon, de 3.000 euros i el tercer, de 2.000 euros. El millor projecte de cada temàtica tindrà la possibilitat de realitzar una prova pilot a la ciutat que l’ha liderada dins del marc del Catalonia SmartLab. El primer guanyador del smartCAT challenge participarà a la final del concurs internacional Smart City Hack dins de l’Smart City Expo World Congress que se celebrarà el mes de novembre.

Detalls del curs

Date: 
Monday, 26 September, 2016 - 16:00 to 18:00
Place:
Sala d'actes d'ACCIÓ
Passeig de Gràcia, 129 Barcelona