Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Sessió informativa del programa Enfoca't (Lleida)

18/07/2016
de 17:00 a 19:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Programa enfoca'T
Programa enfoca'T. Source: Web de la Fundació Esplai. Licence: Tots els drets reservats

La Fundació Esplai posa en marxa una nova edició d'enfoca'T, un programa gratuït que vol acostar a joves i empreses del sector tecnològic que busquen perfils professionals específics. En aquesta ocasió, la formació es desenvoluparà a Lleida i una sessió informativa li donarà el tret de sortida.

L'objectiu és millorar les capacitats tecnològiques dels i les alumnes i facilitar-los una sortida professional en el sector de les TIC. La iniciativa parteix de l’experiència acumulada en el projecte Fit4Jobs desenvolupat durant els mesos de juny i juliol del 2015, i que ha aconseguit inserir en el mercat laboral a 18 dels 29 joves participants. En aquest cas, enfoca'T proposa una formació de 192 hores en llenguatge de programació JAVA i bases de dades, a més d'un seguiment individualitzat durant tot el curs i la possibilitat d'incorporació a la plantilla de les empreses que col·laboren en el projecte.

El programa s'adreça a joves de 16 a 30 anys que estiguin inscrits en el Programa de Garantia Juvenil del Ministerio de Empleo y Seguridad Social i, a més, estiguin donats d'alta al Servei d'Ocupació de Catalunya. En total, participaran en l’itinerari formatiu, de capacitació i mentoria 100 joves. La previsió és que 41 d’ells aconsegueixin treball al finalitzar el projecte.

La sessió informativa tindrà lloc el proper 18 de juliol a les 17h a la sala d'actes del Centre de Recursos Juvenils de l'Ajuntament de Lleida. És necessari fer inscripció prèvia.

Detalls del curs

Date: 
Monday, 18 July, 2016 - 17:00 to 19:00
Place:
Centre de Recursos Juvenils de l'Ajuntament de Lleida
c/ La Palma 6-10 Lleida

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.