Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Black Stories

Posted on 17/06/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home

Black Stories, és l'experiència d'un grup d'infants de 10 a 12 anys que parlen de les seves pors, expressades a través de 5 curts de minut i mig.

Aquests curts reflecteixen les seves pors, i permeten, als seus educadors, abordar la temàtica per parlar d'elles. Des del pas a l’institut i el distanciament del seus amics d'escola o el fet de poder perdre la família, fins aspectes com la seva situació personal, la guerres que d'una o altre manera els són properes, el bullying i en definitiva tots aquells moments que els fan sentir inseguretat.

Els autors, infants, parlen de moments que els evoquen silenci, moments que els aïllen de la resta per vergonya a expressar les seves emocions.

Tal i com comenta en Marc Pasqual, educador responsable del projecte:

En aquest sentit ha estat un treball que més enllà del seu resultat ha donat lloc a debats i reflexions grupals i individuals, molt interessants. Especialment en una època on la competivitat entre les persones fa que aquestes siguin mal vistes.

Aquest treball ha estat realitzat pels participants del Espai Tecnològic Comunitari del Punt Òmnia Casal dels Infants del Raval, un dels centres que forma part de la Xarxa Òmnia i de la Xarxa Punt TIC.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.