Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Escola d'estiu del voluntariat 2016

From 30/06/2016 - 17:15
to 31/10/2016 - 17:15
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home

Torna una nova edició de l'escola d'estiu del voluntariat. Les formacions de l'escola d'estiu volen aportar coneixements i competències a les persones implicades en les entitats de voluntariat i en el món associatiu, potenciar l'intercanvi d'experiències entre ells i fomentar les relacions amb la finalitat de fer-los créixer sobretot atenent el tipus de tasca que duen a terme en el si de l’entitat.

La 17 escola d’estiu del Voluntariat és un espai de formació organitzat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i dut a terme per escoles del Pla de formació de l’associacionisme i el voluntariat de Catalunya i altres entitats especialitzades. Aquesta edició consta de cursos presencials en diverses ciutats de Catalunya, tallers a la ciutat de Barcelona i cursos en línia que potencien l’oferta formativa de la Generalitat.

D'entre la gran quantitat de formacions que podeu consultar al catàleg adjunt, descatquem les del Punt TIC del TEB que s'ofereixen 3 formacions en aquesta edició:

El màxim de places disponibles per curs o taller és d’entre 25 i 30, i s’adjudicaran per ordre d’inscripció. Per tal de formalitzar les inscripcions cal realitzar-les a través del següent formulari web.

Per poder gaudir dels cursos és important saber que:

  • Cal ser membre d’una entitat sense ànim de lucre per poder-s’hi inscriure, tot i que els cursos d’iniciació al voluntariat estan oberts a tota la ciutadania.
  • Cal ser més gran de 18 anys, si bé als cursos d’iniciació al voluntariat es permet la inscripció de persones més grans de 16 anys.
  • Totes les formacions del programa de l’Escola d’Estiu no tenen cost de matrícula.

Consulta aquí el catàleg sencer i les condicions i recomanacions del pla de formació: PROGRAMA ESCOLA D’ESTIU 2016 pdf

Detalls del curs

Date: 
Thursday, 30 June, 2016 - 17:15 to Monday, 31 October, 2016 - 17:15
Punt TIC: 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.