.

La 17 escola d’estiu del Voluntariat és un espai de formació organitzat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i dut a terme per escoles del Pla de formació de l’associacionisme i el voluntariat de Catalunya i altres entitats especialitzades. Aquesta edició consta de cursos presencials en diverses ciutats de Catalunya, tallers a la ciutat de Barcelona i cursos en línia que potencien l’oferta formativa de la Generalitat.

D'entre la gran quantitat de formacions que podeu consultar al catàleg adjunt, descatquem les del Punt TIC del TEB que s'ofereixen 3 formacions en aquesta edició:

El màxim de places disponibles per curs o taller és d’entre 25 i 30, i s’adjudicaran per ordre d’inscripció. Per tal de formalitzar les inscripcions cal realitzar-les a través del següent formulari web.

Per poder gaudir dels cursos és important saber que:

  • Cal ser membre d’una entitat sense ànim de lucre per poder-s’hi inscriure, tot i que els cursos d’iniciació al voluntariat estan oberts a tota la ciutadania.
  • Cal ser més gran de 18 anys, si bé als cursos d’iniciació al voluntariat es permet la inscripció de persones més grans de 16 anys.
  • Totes les formacions del programa de l’Escola d’Estiu no tenen cost de matrícula.

Consulta aquí el catàleg sencer i les condicions i recomanacions del pla de formació: PROGRAMA ESCOLA D’ESTIU 2016 pdf

Quan