Altafaj al workshop de Telecentre Europe
Altafaj al workshop de Telecentre Europe. 2015. Font: Secretaria d'Afers Exteriors i de la Unió Europea. License: All rights reserved.

Altafaj ha donat la benvinguda als participants i ha destacat el compromís del Govern per "preparar millor els joves per a un món digitalitzat, pel que es va posar en marxa el projecte mSchools al 2012. Es tracta d'una iniciativa multifacètica d'mEducation per integrar eficaçment les tecnologies mòbils a les aules".

El representant permanent també ha destacat la participació de El Teb en aquest taller. "Nascut el 1992 al barri del Raval de Barcelona ​​per iniciativa d'un grup d'educadors que volia promoure la inclusió social dels joves en funció de la seva pròpia organització i la iniciativa; El Teb és sens dubte un exemple rellevant i ben d'inclusió social a través de o amb les TIC", ha dit.

Durant el taller, representants d'ONG, experts en e-participació i activistes cívics han compartit les seves experiències de participació democràtica en l'era digital, així com sobre la manera d'innovar i potenciar els grups socials amb els quals treballen.