Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La Delegació de Govern reconeix el paper de El Teb durant la trobada de Telecentre Europe

Publicat el 10/12/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Altafaj al workshop de Telecentre Europe
Altafaj al workshop de Telecentre Europe. 2015. Font: Secretaria d'Afers Exteriors i de la Unió Europea. Llicència: Tots els drets reservats

La Delegació del Govern de Catalunya davant la Unió Europea ha estat l'escenari escollit per acollir el taller "El paper de les ONG en el foment de l'e-participació a Europa". El representat permanent Amadeu Altafaj ha destacat la feina desenvolupada per El Teb, un dels més de 600 punts integrants de la Xarxa Punt TIC i que ha estat present a la trobada.

Altafaj ha donat la benvinguda als participants i ha destacat el compromís del Govern per "preparar millor els joves per a un món digitalitzat, pel que es va posar en marxa el projecte mSchools al 2012. Es tracta d'una iniciativa multifacètica d'mEducation per integrar eficaçment les tecnologies mòbils a les aules".

El representant permanent també ha destacat la participació de El Teb en aquest taller. "Nascut el 1992 al barri del Raval de Barcelona ​​per iniciativa d'un grup d'educadors que volia promoure la inclusió social dels joves en funció de la seva pròpia organització i la iniciativa; El Teb és sens dubte un exemple rellevant i ben d'inclusió social a través de o amb les TIC", ha dit.

Durant el taller, representants d'ONG, experts en e-participació i activistes cívics han compartit les seves experiències de participació democràtica en l'era digital, així com sobre la manera d'innovar i potenciar els grups socials amb els quals treballen.