Get Online Week
Get Online Week. Author: Telecentre Europa. 2015. License: All rights reserved.

Telecentre Europe ja ha convidat a tots els seus socis a inscriure's a l'edició 2016 de la Get Online Week. El registre on line ja està obert i estarà disponible fins l'1 de desembre. Telecentre Europe donarà suport financer als socis de la campanya, proporcionant una sèrie de subvencions als centres i organitzacions participants.

Hi haurà una vintena de beques disponibles per a realitzar la campanya. Per poder accedir a la convocatòria cal ser membre formal de Telecentre Europe, haver pagat la quota anual i estar registrat de forma online al formulari. Telecentre Europe preveu una única subvenció per país; tot i que es reserva el dret a ampliar l'import a més entitats si hi ha finançament disponible. S'establiran tres imports de subvenció en funció de l'abast de les accions desenvolupades i del nombre de persones sobre les que tinguin impacte directe. En cas de dubte podeu contactar amb laurentiu.bunescu@telecentre-europe.org.

Des de la primera campanya, al 2010, la Get Online Week ha sumat més 160.000 de nous usuaris d'Internet i més de 12 milions d'europeus han sentit parlar de la importància de la capacitació i el gran treball realitzat en els telecentres. En aquesta infografia podeu veure els resultats concrets de l'edició d'enguany: