Ja tenim les dates de la propera edició de la Get Online Week (GOW)! L'esdeveniment, organitzat per Telecentre Europe, tindrà lloc del 14 al 20 de març de 2016. Ja us podeu registrar de forma online.
 

Get Online Week
Get Online Week. Autor: Telecentre Europa. 2015. Llicència: Tots els drets reservats.

Telecentre Europe ja ha convidat a tots els seus socis a inscriure's a l'edició 2016 de la Get Online Week. El registre on line ja està obert i estarà disponible fins l'1 de desembre. Telecentre Europe donarà suport financer als socis de la campanya, proporcionant una sèrie de subvencions als centres i organitzacions participants.

Hi haurà una vintena de beques disponibles per a realitzar la campanya. Per poder accedir a la convocatòria cal ser membre formal de Telecentre Europe, haver pagat la quota anual i estar registrat de forma online al formulari. Telecentre Europe preveu una única subvenció per país; tot i que es reserva el dret a ampliar l'import a més entitats si hi ha finançament disponible. S'establiran tres imports de subvenció en funció de l'abast de les accions desenvolupades i del nombre de persones sobre les que tinguin impacte directe. En cas de dubte podeu contactar amb laurentiu.bunescu@telecentre-europe.org.

Des de la primera campanya, al 2010, la Get Online Week ha sumat més 160.000 de nous usuaris d'Internet i més de 12 milions d'europeus han sentit parlar de la importància de la capacitació i el gran treball realitzat en els telecentres. En aquesta infografia podeu veure els resultats concrets de l'edició d'enguany: